Private Lease, wat is dat?

Private Lease is vergelijkbaar met huren. Voor een vast maandbedrag rijdt u een nieuwe auto, zonder verrassingen achteraf. Deze volledige transparantie zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten van uw nieuwe auto.

Private Lease is de voordeligste manier om een nieuwe auto te rijden, zonder borg of grote investering vooraf. U betaalt voor het gebruik van uw auto, niet voor het bezit. Hierdoor wordt betaalbaar autorijden voor iedereen mogelijk.

“U regelt de brandstof, wij regelen de rest!”

Hoe gaat Private Lease in zijn werk?

Wanneer u privé een auto wilt leasen sluit u een overeenkomst af. Hierin worden de periode en het verwachte aantal kilometers vastgelegd. Na afloop levert u de auto gewoon weer bij ons in. Zo zijn er nooit onverwachte kosten.

Persoonlijk advies en een Private Lease abonnement op maat zijn bij ons vanzelfsprekend. Zo kunt u dezelfde dag nog zorgeloos genieten van uw nieuwe auto.

Wat zit er in mijn Private Lease abonnement?

In uw Private Lease abonnement zitten al uw auto kosten. Alleen de brandstof, het wassen van de auto en eventuele boetes vallen hier niet onder.

In uw Private Lease abonnement zijn de volgende kosten gedekt:

 • Afschrijving
 • Afleverkosten
 • Wegenbelasting
 • All-Risk Verzekering
 • Internationale Pechhulp
 • Onderhoud & APK
 • Kosteloos vervangend vervoer tijdens onderhoud
 • Reparaties
 • Schade- en glasreparaties
  (eigen risico op niet verhaalbare schade € 500,-)

Het abonnement is uit te breiden met winterbanden en extra kilometers per jaar.

Voordelen van Private Lease

Een van de grootste voordelen van Private Lease zijn de heldere, maandelijkse kosten. U hoeft geen groot aanschafbedrag te betalen en vaste kosten zoals de wegenbelasting zijn inbegrepen. Ook het onderhoud valt onder uw abonnement. Dus nooit meer onverwachte, hoge kosten voor onderhoud of autoschade.

Wij regelen de verzekering, u heeft geen aantoonbare schade vrije jaren nodig. De auto is All-Risk verzekerd, inclusief de schadeverzekering voor inzittenden, een veilig gevoel.

Heeft u zelf nog een auto? Wanneer u bij ons gaat leasen krijgt u direct geld op uw rekening voor uw inruil auto.

Private Lease modellen

Met een Private Lease abonnement rijdt u altijd in een nieuwe auto, inclusief alle luxe en de nieuwste technieken. Bij de Van der Linden Groep bent u aan het juiste adres voor het leasen van de Seat Mii en de Hyundai i10.

Als dealer van Seat en Hyundai kennen wij deze auto’s als geen ander. Wij kunnen u dan ook van passend advies voorzien.

Private Lease op maat voor u?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Private Lease in uw specifieke situatie? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag. Zowel telefonisch, per e-mail of in een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Een Private Lease plan op maat, geheel naar uw wensen.

Klanttevredenheid, een goede service en maatwerk staan bij ons hoog in het vaandel. Kom langs en ontdek de vele voordelen van Private Lease.

Wilt u meer weten? Neem contact op via info@vanderlinden-groep.nl of 0182 – 632 100.