Disclaimer

Hoewel de informatie op deze website van de Van der Linden Groep met zorg is samengesteld en als doel heeft deze zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up to date is. Wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Van der Linden Groep website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Van der Linden Groep, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Van der Linden Groep is op geen enkele manier aansprakelijk voor het gebruik van deze sites, of voor de gevolgen van een bezoek aan een van deze sites. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in prijzen, modellen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden.
De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

Copyright

Deze website geniet auteursrechtelijke bescherming. De intellectuele eigendomsrechten gaan op geen enkele wijze over op de gebruiker van de website. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder uitdrukkelijke vooraf verkregen schriftelijke toestemming van de Van der Linden Groep.

Privacy

De Van der Linden Groep respecteert de privacy van bezoekers aan deze website en zorgt voor vertrouwelijke behandeling van persoonlijke informatie. Persoonsgegevens worden door Van der Linden Groep niet verstrekt aan derden die niet gelieerd zijn aan de Van der Linden Groep, of het moet zo zijn dat we aan u expliciete toestemming vragen. Van der Linden Groep registreert de gegevens van kopers in een klantenbestand. Je kunt ons te allen tijde om inzage in je persoonsgegevens verzoeken. Ook kunt je ons verzoeken om je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen.