* Getoonde afbeelding kan afwijken van aangeboden model.

Hyundai i10

De Hyundai i10 is met zijn sportieve vormgeving en het moderne design een opvallende verschijning. Door de slimme indeling is hij ruim en praktisch. De bagageruimte is zelfs de grootste in zijn klasse. Standaard voorzien van de modernste technologieën die de veiligheid en het comfort verhogen.

“De Hyundai i10 maakt van elke stad een feestje.”

Hyundai i10 als Private Lease

Waarom een auto kopen als je hem ook kunt leasen? De Hyundai i10 als Private Lease is zorgeloos een nieuwe auto rijden, voor een vast laag maandbedrag. Onderhoud, schade en verzekering, alles wordt voor u geregeld.
En met het Private Lease plan van de Van der Linden Groep beschikt u over kosteloos vervangend vervoer tijdens onderhoud, zo blijft u altijd mobiel. Wilt u meer informatie over de Hyundai i10 als Private Lease? Lees onze Private Lease pagina of neem contact op voor persoonlijk advies.

Hyundai i10, de standaard uitrusting

De Hyundai i10 is tot in de kleinste details uitgedacht. Grootse technologie is samengevoegd in een compacte verpakking. Luxe technologie, normaal alleen te vinden op grotere en duurdere modellen, zijn in de Hyundai i10 standaard.
Tot de standaard uitrusting van de Hyundai i10 behoren onder andere:

  • Centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Radio/mp3 speler incl. stuurbediening
  • Elektrisch te verstellen ramen en spiegels
  • Spiegels elektrisch te bedienen
  • ESP
  • Dagrijverlichting

Is de Hyundai i10 iets voor u?

Of de Hyundai i10 iets voor u is, bepaalt u tijdens een proefrit. De zuinige 1.0 motor ervaren, het stuurgedrag en de wegligging beleven. Vraag vandaag nog uw proefrit aan.

249,- p/m

Prijs in inclusief 21% BTW

CONTACT OPNEMEN

Kies uw mogelijkheden en bereken uw maandkosten

Looptijd
Opties
Aantal kilometers per jaar
Eigen risico

249,- p/m